DAF-10x4 groenekan IVECO 10x4

DAF 10×4

Ben je op zoek naar een DAF 10×4 of een IVECO 10×4 om al je klussen succesvol af te ronden? Bij Hovertrack B.V. heb je een ruime keuze uit verschillende (bouw)voertuigen. Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve constructies weten wij de onderhoudskosten laag te houden. Bij ons kies je uit een gevarieerd en uitgebreid assortiment (bouw)voertuigen. Of je nu al een idee hebt over wat voor voertuig je wilt kopen of juist niet. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kies voor een DAF 10×4, een IVECO 10×4 of een van onze andere voertuigen.

Kies voor een DAF 10×4 of een Iveco 10X4

Op deze pagina vind je veel verschillende voertuigen met diverse mogelijkheden. Zo koop je bij ons een IVECO 10×4 of een DAF 10×4 kipper met Multikap. Naast de DAF 10×4 en de Iveco 10×4, hebben wij ook andere modellen. Zo hebben wij ook een Mercedes 10×4 beschikbaar in ons assortiment. Of kies ervoor om een Scania 10×4 te kopen. In ons aanbod vind je ook diverse onderdelen voor onze bouwvoertuigen. Veel van onze voertuigen hebben een hoog laadvermogen, waardoor je grote ladingen makkelijk vervoert. Je koopt bij ons onder andere de volgende (bouw)voertuigen:

  • Voor verkoop én verhuur van onderdelen

  • Transparant met korte communicatielijnen

  • Prijzen op aanvraag, geheel vrijblijvend!

Heb je nog vragen? Bel ons +31(0)346 259 600

Heb je interesse in een van onze voertuigen?

Heb je interesse in een DAF 10×4, een IVECO 10×4 of een van onze andere voertuigen? Of wil je meer informatie en heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel naar 088 6259 600 om een van onze ervaren medewerkers te spreken. Ook voor het bestellen van onderdelen neem je contact op met een van onze medewerkers. U kunt natuurlijk ook langs komen bij ons in Groenekan.

Bekijk ook ons assortiment