DAF-10x4 groenekan IVECO 10x4

Kies jouw nieuwe IVECO 10×4

Ben je al enige tijd op zoek naar een bouwvoertuig, zoals een IVECO 10×4? Bij Hovertrack B.V. vind je diverse modellen bouwvoertuigen van IVECO en andere merken. Dankzij de verschillende vestigingen van deze specialist zijn deze hoogwaardige voertuigen voor veel mensen bereikbaar. Wij zijn namelijk gevestigd in Groenekan, Loosdrecht en Zwolle. Met name in regio Utrecht zijn wij dus goed vertegenwoordigd.

Deze bouwvoertuigen van IVECO zijn er met een 10×4-aandrijving

Er is een steeds wisselend aanbod van 10×4 bouwvoertuigen van IVECO en andere merken, zoals DAF. Wij verkopen én verhuren de bouwvoertuigen namelijk. Dit zijn onder andere de volgende voertuigen:

  • Asfaltkippers
  • Elektrische 10×4 voertuigen
  • Diverse soorten bouwvoertuigen

Besluit je om een IVECO 10×4 bouwvoertuig te kopen? Dan bieden wij nog een voordeel. Doordat wij veelal occasions aanbieden, vindt u bij ons bedrijf uw nieuwe bouwvoertuig voor een aantrekkelijke prijs. Deze voertuigen zijn altijd van een hoge kwaliteit, omdat ze voordat ze opnieuw ten verkoop worden aangeboden, grondig worden gecontroleerd. Zo kun je ervan uitgaan dat de voertuigen geen gebreken hebben en lang meegaan.

Stel je vragen over al onze bouwvoertuigen

Heb je vragen over ons huidige aanbod aan IVECO 10×4-bouwvoertuigen en over de goede staat van onze occasions? Stel dan je vragen door contact met ons op te nemen via 088 6259 600. Onze medewerkers voorzien je dan graag van persoonlijk advies.

  • Voor verkoop én verhuur van onderdelen

  • Transparant met korte communicatielijnen

  • Prijzen op aanvraag, geheel vrijblijvend!

Heb je nog vragen? Bel ons +31(0)346 259 600

Heb je interesse in een van onze voertuigen?

Heb je interesse in een DAF 10×4, een IVECO 10×4 of een van onze andere voertuigen? Of wil je meer informatie en heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel naar 088 6259 600 om een van onze ervaren medewerkers te spreken. Ook voor het bestellen van onderdelen neem je contact op met een van onze medewerkers. U kunt natuurlijk ook langs komen bij ons in Groenekan.

Bekijk ook ons assortiment