Maaizuigcombinatie

Maaizuigcombinatie

Met een maaizuigcombinatie van Hovertrack B.V. heb je gegarandeerd het beste maairesultaat. Heb je grote stukken land met gras dat je netjes wilt bijhouden? Of zijn er stroken gras langs de kant van de snelweg die bijgehouden moeten worden? Een maaizuigcombinatie is de perfecte machine om je hiermee te helpen. Bij Hovertrack B.V. maken wij gebruik van innovatieve constructies en heb je ook nog eens lage onderhoudskosten.

Maak het jezelf makkelijker met een maaizuigcombinatie

Met een maaizuigcombinatie bespaar je veel tijd en geld. Zo hoef je niet meer twee keer langs hetzelfde stuk te rijden om het eerst te maaien en daarna het gemaaide gras op te vegen. Een maaizuigcombinatie maait eerst het gras, waarna het direct opgezogen wordt in de machine. Het is een zelfrijdend maaivoertuig waarmee je een beter resultaat krijgt. Naast onze maaizuigcombinatie zijn wij gespecialiseerd in vrachtwagens voor de landbouw.

  • Voor verkoop én verhuur van onderdelen

  • Transparant met korte communicatielijnen

  • Prijzen op aanvraag, geheel vrijblijvend!

Heb je nog vragen? Bel ons +31(0)346 259 600

Prijzen op aanvraag

De prijzen voor deze machine zijn alleen op aanvraag. Bel naar 088 6259 600 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Heb je andere vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Ook dan zijn wij natuurlijk telefonisch te bereiken. Heb je nog andere producten nodig? Neem ook dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook bij ons langs komen in Groenkan.

Bekijk ook ons assortiment