Mercedes 10x4 Groenekan

Mercedes 10×4

Met een Mercedes 10×4 verzeker je jezelf van een kwalitatief hoogstaand bouwvoertuig. Een bouwvoertuig van Hovertrack B.V. heeft een hoog laadvermogen en lage onderhoudskosten. Kom bij ons langs om de voertuigen te bekijken. Onze ervaren medewerkers helpen je graag met het vinden van het bouwvoertuig dat jij nodig hebt.

Een Mercedes 10×4 is het ideale verlengstuk van je organisatie

In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere een 10×4 kipper. Dit bouwvoertuig van Mercedes is ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden grond, zand of andere ladingen. Vraag onze medewerkers naar de diverse modellen. Naast een 10×4, vind je bij ons ook andere bouwvoertuigen van Mercedes. Ga je liever voor een ander bouwvoertuig dan de Mercedes 10×4? Ga dan voor een Scania 10×4 of een van de andere merken in ons assortiment. Zo hebben wij ook een DAF 10×4 in ons assortiment zitten.

  • Voor verkoop én verhuur van onderdelen

  • Transparant met korte communicatielijnen

  • Prijzen op aanvraag, geheel vrijblijvend!

Heb je nog vragen? Bel ons +31(0)346 259 600

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen een Mercedes 10×4? Wil je meer informatie over de prijzen of heb je nog wat vragen over de mogelijkheden van het voertuig? Onze specialisten beantwoorden graag al jouw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 6259 600 en bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers. U kunt natuurlijk ook langs komen bij ons in Groenekan.

Bekijk ook ons assortiment