Oprijwagen verhuur Groenekan

Oprijwagen verhuur

Maak gebruik van onze oprijwagen verhuur om je machines voor een klus succesvol te verplaatsen. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment van oprijwagens die wij in de verhuur hebben. Voor iedere klus hebben wij een geschikte oprijwagen. Met het huren van een oprijwagen heb je geen onderhoudskosten, maar heb je wel zelf het transport in de hand. Of je nu grote voertuigen wilt verplaatsen of een aantal kleinere, wij bieden je verschillende mogelijkheden.

Geschikte oprijwagen verhuur in Groenekan

Ben je tijdelijk op zoek naar een oprijwagen om een aantal voertuigen te vervoeren? Hovertrack B.V. heeft diverse oprijwagens die je voor verschillende periodes huurt. Omdat elke oprijwagen die wij in de verhuur hebben anders is, zijn de tarieven voor het huren niet allemaal gelijk. Je huurt bij ons een oprijwagen als je een B-, C- of C1-rijbewijs hebt. Wil je liever een oprijwagen kopen? Ook voor de verkoop hebben wij diverse oprijwagens in ons assortiment. Naast de oprijwagens hebben nog meer voertuigen die je kunt huren. Zo hebben wij onder andere een betonmixer te huur. Daarnaast kun je ook verschillende voertuigen bij ons kopen.

  • Voor verkoop én verhuur van onderdelen

  • Transparant met korte communicatielijnen

  • Prijzen op aanvraag, geheel vrijblijvend!

Heb je nog vragen? Bel ons +31(0)346 259 600

Vraag naar de mogelijkheden van een oprijwagen

Elke oprijwagen die wij in de verhuur hebben, huur je voor een korte of lange periode. Huur een oprijwagen per dag, per week, per maand of zelfs langer. Wil je meer informatie over de verhuur van een oprijwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 088 6259 600 en bespreek de mogelijkheden met een van onze ervaren medewerkers.

Bekijk ook ons assortiment