Scania 10×4

Kies voor een Scania 10×4 en koop het perfecte bouwvoertuig voor jouw bedrijf. Met een Scania 10×4 weet je zeker dat je een kwalitatief goed en betrouwbaar bouwvoertuig koopt. Bij Hovertrack B.V. vinden wij het belangrijk om elke keer weer topkwaliteit af te leveren. Wij hebben een enthousiast en ervaren team, dat jou graag helpt bij het vinden van het ideale bouwvoertuig voor jouw bedrijf.

Ga voor een goede en betrouwbare Scania 10×4

Met een Scania 10×4 van Hovertrack B.V. wordt het werk een stuk makkelijker voor je medewerkers. Ieder bouwvoertuig dat wij verkopen heeft een hoog laadvermogen en lage onderhoudskosten. Mocht er een onderdeel kapot gaan, laat deze dan door een van onze specialisten vervangen. Naast een Scania, vind je bij ons nog meer bouwvoertuigen om te kopen. Zo hebben wij diverse occasions in ons uitgebreid assortiment, van een DAF 10×4 tot een IVECO. Je hebt bij ons zelfs de mogelijkheid om een Mercedes 10×4 te kopen.

  • Voor verkoop én verhuur van onderdelen

  • Transparant met korte communicatielijnen

  • Prijzen op aanvraag, geheel vrijblijvend!

Heb je nog vragen? Bel ons +31(0)346 259 600

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Onze ervaren medewerkers vertellen je alles over de mogelijkheden van een Scania 10×4. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 088 6259 600. Wil je meer weten over de voorraad en levertijd van onze bouwvoertuigen? Ook hiervoor nodigen wij je uit om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. U kunt ook langs komen bij onze vestiging in Groenekan.

Bekijk ook ons assortiment